برنامه ویزای استارت آپ

این برنامه مخصوص آن دسته از مهاجران کارآفرین بوده که مهارت و توانایی بالقوه برای ایجاد یک بیزینس نوآورانه که برای کانادایی ها اشتغال زایی می کند و می تواند در سطح جهانی رقابت کند، داشته باشند. اگر شما ایده ای نو دارید، می توانید ازطریق یکی از موسسات تعیین شده در کانادا، حمایت شده و بتوانید به کانادا مهاجرت کنید.

دلایل زیادی برای ایجاد یک بیزینس در کانادا وجود دارد:

  • کانادا اقتصادی قوی دارد.
  • نرخ مالیات ها در کانادا کم می باشد.
  • هزینه ی ایجاد بیزینس در کانادا پایین است.
  • کانادا در زمینه ی تحقیق و نوآوری عالی می باشد.
  • کیفیت زندگی در کانادا بالا است.

چه کسی می تواند اقدام به مهاجرت با ویزای استارت آپ کند؟

شما باید:

۱-یک بیزینس صلاحیت دار و واجد شرایط داشته باشید.

بیزینس واجدشرایط به این معنیست که شما بیزینسی ایجادکرده اید که دارای شرایط زیر باشد:

زمانی که شما از یک موسسه تعیین شده تعهد می گیرید:

هرمتقاضی بایدحداقل ۱۰٪‌ٰحق رای وابسته به کل سهام شرکت که منتشرشده، داشته باشد.(حداکثر ۵ نفر می توانند به عنوان مالک اقدام کنند.)

و

متقاضی ها و موسسات تعیین شده باید مشترکا بیشتر از ۵۰٪‌ٰ حق رای وابسته به کل سهام شرکت که منتشرشده، داشته باشند.

زمانی که اقامت دائم خود را دریافت می کنید:

شما بصورت فعال و مداوم بیزینس خود را از داخل کانادا مدیریت می کنید.

قسمت اعظم عملکرد بیزینس شما درون کانادا اتفاق می افتد.

این بیزینس در کانادا رسما به ثبت رسیده است.

۲-اثبات کنید که بیزینس شما توسط موسسات تعیین شده در کانادا حمایت می شود.

قبل از اینکه بتوانید برای ویزای استارت آپ اقدام کنید، باید حمایت یک موسسه تعیین شده در کانادا را داشته باشید. این موسسات گروه های تائید شده ی بیزینسی هستند که می توانند در استارت آپ ها سرمایه گذاری کرده یا آنها را حمایت کنند.

اگر چنین موسسه ای تصمیم به حمایت بیزینس شما گرفت، یک نامه ی حمایت برای شما ارسال خواهد کرد.

شما باید این نامه را در اپلیکیشن خود بگنجانید.

 ۳-دانش زبانی انگلیسی یا فرانسه (حداقل سی ال بی ۵) داشته باشید.

 

۴-بودجه کافی برای ساکن شدن باخود به همراه داشته باشید.

دولت کانادا حمایت مالی به مهاجران ویزای استارت آپ نمی کند.

شما باید نشان دهید که پول کافی برای خود و وابستگانتان بعد از ورود به کانادا دارید. شما نمی توانید این پول را از شخص دیگری قرض کنید. در زمان اپلای لازم است با مدرک ثابت کنید که چنین پولی دارید.

میزان آن بسته به تعداد افراد خانواده ی شما فرق می کند. این مقادیر هرساله بروزرسانی می شود.

بودجه لازم (دلار کانادا) تعداد افراد خانواده
$12,475 1
$15,531 2
$19,093 3
$23,181 4
$26,292 5
$29,652 6
$33,014 7
$3,361 برای هرنفراضافه