Owner/Operator Program

✍️برنامه خرید و یا ایجاد یک بیزینس در کانادا، ویزای کاری دو ساله ایست که می تواند بعد از کسب امتیازات لازم از طریق برنامه اکسپرس انتری، منجر به اقامت دائم شود.

 

✍️دقت کنید که این برنامه به خودی خود یک برنامه مهاجرتی نیست؛ بلکه می بایست از طریق خرید بیزینس و دریافت ویزای کار دوساله و سپس برنامه اکسپرس انتری تبدیل به اقامت دائم شود.

✍️اگر شما قصد خرید یا ایجاد یک بیزینس و یا ثبت یک شرکت و ایجاد اشتغال در کانادا داشته باشید،‌ و سابقه مدیریت بیزینس دارید، می توانید از طریق این برنامه ویزای کار دو ساله دریافت نمائید.

✍️برای این منظور، ‌می بایست ابتدا تائیدیه LMIA را دریافت کنید و سپس برای Work permit دوساله اقدام نمائید.

✍️توجه داشته باشید این ویزای کار، مختص شرکت تاسیس شده خودتان می باشد و نمی توانید با آن خارج از شرکت خود کار کنید.

✍️بعد از اخذ ویزای کار و خرید بیزینس، می توانید از طریق اکسپرس انتری برای اقامت دائم اقدام کنید.

✍️تا قبل از سال ۲۰۱۶ به کسانی که دارای جاب آفر دارای تائیدیه LMIA بودند، ۶۰۰ امتیاز در سیستم امتیازدهی اکسپرس انتری تعلق می گرفت. اما بعد از آن ۲۰۰ تا ۵۰ امتیاز به خاطر داشتن جاب آفر به امتیاز شخص اضافه می شود.

✍️بنابراین نکته مهم در خصوص این برنامه این است که با توجه به امتیازات قابل قبول در برنامه اکسپرس انتری، شخص باید بتواند حداقل امتیاز ۲۵۰ را در سیستم امتیازات اکسپرس انتری کسب کند. یعنی اینکه:
✳️سن متقاضی نباید خیلی بالا بوده،
✳️توانایی کسب آیلتس حداقل ۶ داشته باشد،
✳️و همچنین دارای مدرک تحصیلی حداقل لیسانس باشد.

 

✍️دیگر ملزومات این برنامه به شرح زیر می باشد:

✅اخذ ویزای توریستی و سفر به کانادا برای سنجیدن شرایط بیزینس،
✅استخدام یک نفر که دارای اقامت دائم کانادا باشد،
✅ارائه بیزینس پلن قوی،
✅اثبات مدیریت خود شخص، و
✅خرید بیزینس به مبلغ حداقل ۱۵۰ هزار دلار.

 

✍️نکات مثبتی که در رابطه با این برنامه وجود دارد:
✔️تحصیل رایگان فرزندان در مدارس کانادا
✔️اخذ ویزای کار آزاد برای همسر متقاضی و به دنبال آن اقدام به اقامت دائم از طریق برنامه تجربه کانادایی