استان منیتوبا با جمعیتی حدود یک میلیون و سیصد هزار نفر مکانی ایده آل برای شروع و یا خرید یک کسب و کار جدید و تشکیل یک خانواده در محیطی چند فرهنگی با پتانسیل های فراوان است. استان منیتوبا با برنامه های مهاجرتی فراوان از متقاضیان واجد شرایط به خصوص متقاضیان دارای پیشینه مدیریتی و صاحبان مشاغل دعوت میکند که از امکانات وسیعی که برای این قشر از مهاجرین تدارک دیده شده اقدام کنند.

علاقمندان به اخذ اقامت از طریق برنامه کارآفرینی منیبوتا می بایست در ابتدا مشخصات شخصی، تخصصی و تحصیلی و درآمدی خود را در سیستمی به نام ” Expression of Interest ” ثبت کنند و طی یک سال در صورت اثبات شدن اقدام به تامین مدارک جهت اثبات ادعای اولیه نمایند و متعاقبا پس از پذیرش نهایی از سمت دولت استانی ودیعه ای به ارزش 100 هزاز دلار کانادا پرداخت کنند و پس از اقدامات دائم طی چند ماه بعد اقدام به خرید کسب و کاری به ارزش حداقل 150 هزار دلار نمائند. لطفا در نظر داشته باشید چنانچه طی زمان تعیین شده از سوی دولت تعهدات اقامتی خویش من جمله اشتغال آفرینی و درآمدزایی را برآورده سازید مبلغ 100 هزار دلار اولیه بازخواهد گشت.

متقاضی باید شرایط زیر را دارا باشد:
  1. حداقل 3 سال از 5 سال سابقه مالکیت و یا مدیریت ارشد فعال در یک کسب و کار موفق.
  2. مالکین کسب و کار امتیاز بیشتری را نسبت به مدیرن از آن خود خواهند کرد.
  3. مالکین کسب و کار می بایست حداقل 3/33 درصد آن کسب و کار را مالک باشند.
  4. دانش زبانی حداقل CLB5
  5. حداقل تحصیلات دیپلم
  6. تمامی سنین می توانند اقدام کنند اگر چه سنین بین 49-25 از امتیاز برخوردار خواهند شد.
  7. سرمایه گذاری و خرید حداقل 000/150 دلار
  8. ایجاد حداقل یک شغل بصورت تمام وقت و دائمی ( به غیر از اعضای خانواده متقاضی ).
  9. طرح توجیهی الزامی است.
  10. سفر تحقیقاتی نباید دیرتر از یکسال قبل از اقدام اولیه باشد.
  11. تحصیلات ، سابقه کاری و دانش زبانی و یا داشتن وابستگان درجه یک امتیاز مضاعف به همراه دارد.
  12. دارایی حداقل 500 هزار دلار که توسط ارزیاب استانی بررسی و تائید خواهد شد.