برنامه مهاجرتی آتلانتیک از برنامه های نوظهور کشور کاناداست که نخستین بار در اوایل سال 2017 به صورت آزمایشی در استان های نوااسکشیا، نیوبرانزویک، پرنس ادواردزآیلند، نیوفنلاند و لابرادور اجرا شد که بسیار مورد استقبال قرار گرفت و همچنان جزو برنامه های محبوب استانی به خصوص برای فارغ التحصیلان این استانها شناخته می شود.
این برنامه به فارغ التحصیلان خارجی در مقاطع کالج و دانشگاهی که دوره تحصیلی معادل حداقل دو سال را در یکی از این 4 استان سپری کرده اند اجازه می دهد پس از اتمام دوران تحصیل تنها با اخذ یک پیشنهاد کار از یکی از کارفرمایان مورد تائید استان بدون نیاز به دریافت تائیدیه اداره کار اقدام به اخذ اقامت دائم نمایند.
متقاضیان می بایست در فاصله یک سال پس از اتمام تحصیلات اقدام به اقامت دائم نمایند.

متقاضیان علاقمند به اقدام برای اخذ اقامت دایم در کانادا از این طریق میبایست “حتما” پیشنهاد کاری با شرایط زیر را داشته باشند.

  1. پیشنهاد کاری حتما می بایست توسط یکی از کارفرمایان مورد تائید این چهار استان باشد.
  2. پیشنهاد کاری می بایست برای حداقل یک سال کامل باشد.
  3. فصلی نباشد.
  4. برای یکی از مهارتها و شغل ها در NOCهای O,A,B باشد.
  5. تائیدیه و گواهی استانی را در هنگام اقدام به ارسال به همراه داشته باشد.

همچنین تحصیلات کانادایی متقاضیان برای “AIPP ” می بایست شرایط زیر را دارا باشد:

  1. کسب یک دیپلم و یا مدرک فنی و یا آکادمیک برای مدت حداقل 2 سال در یکی از موسسه های آموزش عالی دولتی در این 4 استان.
  2. دوره تحصیلی می بایست حتما بصورت تمام وقت و حداقل دو ساله باشد.
  3. در 24 ماه گذشته ( پیش از اقدام برای اقامت ) می بایست حداقل 16 ماه در 4 استان نوا اسکوشیا، نیوبرانزویک، پرنس ادواردز آیلند و یا نوفاندلند سکونت داشته باشد.
  4. طی مدت اقامت برای تحصیل در این 4 استان متقاضی می بایست اقامت قانونی داشته باشد.
  5. کسب حداقل نمره CLB4 ضروری است.

برای کسب اطلاع بیشتر و ارزیابی امتیازات خود لطفا فرم ارزیابی رایگان را پر کنید.